Oplev vores fantastiske æbletræsudvalg

Vores æbletræssortiment byder på et bredt udvalg af unikke og spændende sorter, der imødekommer enhver smagsløg. Fra de klassiske og velkendte Gala- og Jonagold-æbler til de mere eksotiske Honeycrisp- og Fuji-sorter, har vi noget for enhver smag. Vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig om de enkelte sorters karakteristika, så du kan finde præcis det æbletræ, der passer bedst til dine behov og ønsker. Uanset om du foretrækker søde, saftige æbler eller mere syrlige og sprøde varianter, har vi det perfekte tilbud til dig.

Dyrk dine egne sunde æbler derhjemme

Med et æbletræ i haven kan du dyrke dine egne sunde æbler derhjemme. Det er nemt at komme i gang, og du får glæde af dine egne friske og velsmagende æbler i årevis. Opdag vores store udvalg af æbletræer og find den perfekte sort til din have. Vores eksperter hjælper dig gerne med at vælge det rigtige træ og give dig råd om pleje og dyrkning.

Æbletræer, der passer til enhver have

Uanset om du har en lille have eller en større ejendom, har vi et æbletræ, der passer perfekt til din have. Vores sortiment omfatter alt fra kompakte dværgtræer til robuste, højstammede varianter. Hvis du søger et æbletræ, der leverer en god høst af saftfulde, røde æbler, anbefaler vi Rød Gråsten til skarpe priser. Dette æbletræ er kendt for sin høje frugtbarhed og dyrkes ofte i private haver.

Vælg det perfekte æbletræ til din bolig

Når du vælger et æbletræ til din bolig, er der flere faktorer at tage i betragtning. Størrelsen på træet er vigtig – vælg et træ, der passer til den plads, du har til rådighed. Nogle æbletræer bliver store, mens andre forbliver mere kompakte. Tænk også over, hvilken smag du foretrækker, da æblerne kan variere meget i sødme og syre. Vælg et træ, der producerer de æbler, du bedst kan lide. Endelig er det en god idé at vælge et træ, der er robust og modstandsdygtigt over for sygdomme, så du kan nyde dets frugter i mange år fremover.

Få gratis rådgivning om pleje og pasning

Hos os får du personlig rådgivning om pleje og pasning af dine æbletræer. Vores erfarne haveeksperter står klar til at give dig konkrete anbefalinger om, hvordan du bedst plejer og vedligeholder dine træer, så de kan trives og give dig en rigelig høst år efter år. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål og få professionel vejledning, der er skræddersyet til netop din have.

Høst lækre æbler året rundt

Hos os kan du nyde lækre, friske æbler året rundt. Vores udvalg af æbletræer er omhyggeligt kurateret, så du kan finde den helt rette sort til dit behov. Uanset om du foretrækker syrlige, søde eller saftige æbler, har vi et varieret udvalg, der dækker alle smagsprofiler. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilke æbletræer der passer bedst til din have og dine ønsker. Så du kan høste lækre, hjemmedyrkede æbler i alle årstider.

Oplev æblernes mangfoldige anvendelser

Æbler er langt mere end blot en sund og lækker snack. Disse alsidige frugter kan anvendes på utallige måder i madlavningen. Prøv at lave en lækker æblecrumble, hvor de søde og saftige æbler kombineres med sprød topping. Æbler kan også bruges i salater, hvor de tilfører en frisk og sprød kontrast. Derudover kan æbler være en fremragende ingrediens i kager, marmelader og desserter. Lad dig inspirere af æblernes mangfoldige anvendelsesmuligheder og lav lækre retter, der sætter denne fantastiske frugt i centrum.

Lær om de forskellige æbletyper

Vores æbletræer kommer i et bredt udvalg af forskellige sorter, hver med deres unikke smag og egenskaber. Gylden Delicious er en klassisk æbletype med en sød og saftig konsistens, perfekt til både frisk spisning og madlavning. Granny Smith-æbler har en sprød og syrlig smag, som gør dem idelle til bakning. Fuji-æbler er kendetegnet ved deres intense rødlige farve og lækre, krydrede smag. Honeycrisp-æbler er store og saftspændte med en fantastisk balance mellem sødme og syre. Uanset din personlige præference, så har vi et æbletræ, der vil passe perfekt til dine behov.

Sådan får du et sundt og frodig æbletræ

For at få et sundt og frodig æbletræ er der nogle vigtige ting at have i mente. Først og fremmest er det vigtigt at vælge en passende sort, der trives i dit lokale klima. Planter du træet på et solrigt sted med godt afvandet jord, vil det give de bedste betingelser for vækst. Husk at vande træet regelmæssigt, især i de første år, og giv det næring med en udvalgt gødning. Beskæring er også en vigtig del af plejen, da det hjælper træet med at udvikle en god struktur. Med den rette pleje kan du se frem til at høste lækre, sunde æbler i mange år fremover.

Bliv inspireret til at dyrke dine egne æbler

Hvis du drømmer om at dyrke dine egne æbler, så er der mange muligheder at vælge imellem. Vores udvalg af æbletræer dækker alt fra klassiske sorter som Guldrenette og Ingrid Marie til mere specielle varianter som Filippa og Rød Aroma. Uanset om du har plads til et stort frugttræ eller blot en mindre kasse på altanen, kan du finde et æbletræ, der passer perfekt til dine behov. Lad dig inspirere af vores sortiment og lær mere om, hvordan du kommer i gang med at dyrke dine egne smagfulde æbler.